Saturday, March 19, 2005

*gäsp*


<- Om det där som putar är huvudet lider ungen redan av avancerad brist på lokalsinne. Precis som pappa.

Ytterligare ett dygn har flutit förbi utan att mycket har hänt, annat än några nya avancerade akrobatikövningar från bebisen (se bildbevis!). Det har inte varit någon direkt minnesvärd dag i övrigt - en ny köldknäpp gjorde att vi till största delen höll oss inne, och vi har ärligt talat haft rätt långtråkigt. Det finns liksom inte mycket man *kan* uträtta just nu.

13 mars är nu bara ett avlägset och suddigt minne. Skräckdatumet 15 mars klarade vi utan problem. 17 mars (som vi litegrann hoppades på) försvann också, och ska vi få en fisk vill det till att något konkret händer inom de närmaste timmarna. Inte för att jag tror på astrologi egentligen, men man kan ju aldrig veta. Farmor in spe (som är åtminstone lite mer benägen att läsa horoskop) är dock vädur, så hon blir säkert nöjd oavsett vilket.

Hursomhelst. Som Baldrick skulle säga - I have a cunning plan! Det är dags att sluta låta lillen/lillan styra agendan. Nu är det proaktiv strategi som gäller - rentav brottsprovokation. Jag har räknat ut, att enligt Murphy's lag, så börjar inte förlossningen förrän man som förälder är så oförberedd som möjligt under omständigheterna.

Därför tar jag mig nu ett glas tolvårig Bowmore. Bara därför.

Dessutom - if all else fails finns ju den patenterade färdknäppen. Och det bästa med den metoden är att om den misslyckas kan man försöka igen och igen och igen och...

Skål!

Dagens...
...citat från förr:
Åke Cato är kräfta.
...citat från nu: Vadå stark-stark, det är... ...DET ÄR EN STARK SÅS!
...fundering: Om något av ovanstående citat kommer att ens vara möjliga att förklara innebörden av när lillen / lillan en dag läser det här.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home