Sunday, November 06, 2005

Han gliiiider in i mål

Nä, usch, nu är det söndagkväll igen. Och nästa vecka på jobbet lär bli helvetisk. Både för att det är mycket som händer och för att fel person sticker på semester.

Vi har haft en ganska soft helg i alla fall - skalade ner ambitionerna (visst fan, vi glömde vist att avboka tvättstugan. Nu har nog den mystiska tjocka tanten - som alltid dyker upp i tvättstugan när vi är där - gjort voodoodockor av oss och gör sig redo att genomborra dem med strumpstickor. Varje fastighet har sina original) och höll oss inne. Även om det är en ovanligt varm november så är sex grader och ösregn ändå sex grader och ösregn.

Sex grader och ösregn är precis vad det inte är i Oman, där fammo och faffa just nu befinner sig. På 20 grader nordlig och med Indiska Oceanen runt knuten... ja, det är inte utan att man blir lite avundsjuk. Även om Oman, av uppenbara teologiska skäl, verkar vara värsta partystället direkt.
Undrar när vi kommer iväg på en resa nästa gång. Även om alla som drar med sig sina tremånadersbarn till typ Mallis eller Thailand eller Uganda talar sig varma för barnvänligheten, så känns det lite som att när vi väl åker, så ska vi nog helst vara två. Hjärtlöst? Nej, ärligt.

Helgen ja. Igår åkte lilla e och Elias ut till begravningsplatsen i Solna för att hälsa på moffa. Han gick bort 1997, och av det jag hört om honom verkar han ha varit en väldigt sympatisk karl - trots att han var AIK-are. Nå, ingen är perfekt. Lilla e hävdar bestämt att jag och han skulle ha tillbringat många nätter med att dricka whisky och snacka jazz.
Faffa är en bra karl, men han är inte stormförtjust i whisky och försöker man tvinga på honom jazz får han något vilt och jagat i blicken och börjar muttra om Chuck Berry.

Elias i korthet: Han tar sig fram både i x och y-led nu, men på i princip alla tänkbara sätt utom att krypa. Han har verkligen fattat det där med att ta spjärn - mot allt han hittar. Förr eller senare möter huvudet på motstånd i form av bordsben, dörrposter eller DVD-spelare, men det verkar inte bekomma honom särskilt.
Och tänderna i överkäken (trean, fyran, femman och sexan) börjar bli riktigt imponerande.

Vi har börjat leta ny lägenhet. Än så länge mest på skoj, men om det dyker upp nåt...

Jaja, bilder kommer.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Fafa tycker val om whiskey - men ar inte nagot jazzfan........
Fortfarande varmt o gott. Kommer just ifran kvallsmiddag o temp.
visar +27gr. Fafa har varit pa
okentur fr. igar em. till idag pa
fm. Han tyckte det var toppen!
Vi hores! PoK fran fafa o famor

07 November, 2005 10:34  

Post a Comment

<< Home