Friday, June 17, 2005

Framsteg och bakslag

<- Sommartider, hej, hej!

Godafton. Här är de dåliga nyheterna. Elias magont har blivit värre igen och är nu inne på femte raka dagen.
Mamma och pappa tycker att det är tufft och vid ett inte särskilt minnesvärt tillfälle så grinade alla i hushållet samtidigt. Utom katten.

Godafton. Här är de goda nyheterna. Sommaren kom så småningom, och skrikandet blir betydligt lättare att hantera när man kan vara ute och skaffa sig en schysst bränna. Det har blivit femtimmarspromenader två dagar i rad, så nu sväller snart benen i takt med bicepsen.
Av detta kan också slutsatsen dras att höger stortå är back in business.

Houston, we have liftoff! ->

Om vi inte vore så himla trötta skulle vi vara alldeles till oss över de framsteg han gör när det gäller att fästa blick och häva armbåge. Som det är nu är vi bara 98% till oss. Jäklar vad han lyfter. Och jäklar, vad det lyfter oss.

Det ger en del perspektiv att kunna följa sina vänners barns utveckling parallellt med sitt eget. Träffade Hanna och hennes farsa i Tanto häromdagen, och när man ser 14-månaderstjejen springa hit och dit och räknar på fingrarna...
...säga vad man vill om tolvveckorsbebisar, men de stannar där man lägger dem. På gott och ont.

Idag tog Lillskutt och [this space intentionally left blank] med Daddy Fool på en exkursion utanför tullarna, nämligen till Boule & Berså.
Det blev lyckat, så till vida att pappa har haft jäkla trevligt och nu är mer onykter än han varit sedan, öh, januari, men misslyckat i det att
...a) det var för lång kö till boulen, så ganska snart återvände vi till Södermalm (Tegelhuset, i lagom undanskymt läge nedanför Medis) och...
...b) jag blev uppenbarligen inte tillräckligt packad för att [this space intentionally left blank] skulle kunna håna mig lika mycket som [this space intentionally left blank] hånade Stjärnreportern när det begav sig.
[this space intentionally left blank] har en blogg. Detta är alltså samma individ som så månar om sin integritet att vederbörande här refereras till som [this space intentionally left blank]. Ur led är tiden.

Eventuella stavfel skyller jag på det ungerska mousserande vinet.

Jqag kom hem lagom för att bli påmind om varför "12 Monkeys" är på min 25-i-topplista över filmer. Inte för att jag har upprättat en dylik lista, men I dare anyone att nämna 24 filmer att placera högre än den...

Apropå bloggar tror jag att Mats Hård och jag kan tänkas ha gemensamma bekanta.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jisses, vilken TUNG bakisdag på jobbet jag har idag. Efter två glas vin och ett glas skumpa... Patetiskt är vad det är! Tack för igår!
/Lillskutt

17 June, 2005 01:40  

Post a Comment

<< Home