Saturday, July 23, 2005

Nattmanglingar

<- Just det ja, nu kan han käka själv också. I alla fall trettio sekunder i stöten. Snart är vi helt överflödiga...

Så var sommaren tillbaka till svensk standard - regn, regn, och åter regn. Fast det skulle vara förmätet att klaga.

En minst sagt konstig arbetsvecka har det varit. Daddy Fool har suttit på kontoret halva nätterna, med bara nattvakter och kundservice som sällskap, och diggat mobiltelefonjazz. Morgnarna har han sovit, och med skiftande framgång försökt kurera sommarens andra förkylningsattack. Det är puss-embargo på lillen igen, med andra ord.

Vilket är jobbigt, för han är ju så förbannat söt!

When I ->
get a kick
out of you


Men - om pappa sover, så gäller inte detsamma för Elias. Han vaknar fortfarande envist en till två gånger under de mörka (nåja) timmarna, och kräver käk, uppmärksamhet och fri yta att rulla på. Två av tre är inte så dåligt. De senaste morgnarna har lilla e (välsignade kvinna!) gått upp med honom och låtit pappa sova åt helsike för länge. När jag vaknade klockan 13 igår, efter att ha drömt att jag, [this space intentionally left blank] och bruden från "Billy Madison" var ute och spelade golf. Bisarrt - både att jag var ute och spelade golf, och att det inte var bruden från "Happy Gilmore".

Sedan hade jag vanvettig huvudvärk på jobbet. Säkert rätt åt mig.

<- På allmän begäran - bildbevis på tänderna! Det tog ett tag att få till ett skarpt foto...

Elias-update i övrigt: Kryp-pretentionerna fortsätter, och på något sätt känns de farligt nära att bli till kryp-ambitioner. Han har löst rullningsproblemet genom att krypa ihop till en spottande, fräsande liten boll av frustration och sedan skjuta ifrån med benen. Man upphör aldrig att fascineras över alla nya ansiktsuttryck han bjuder på, och efter allt ätande den senaste tiden kan han bläddra bland hakorna igen, om han vill.

Vi har fått kontakt med England, och mått och steg har vidtagits på andra sidan Nordsjön för att smuggla in en ny kattskallra. Har en känsla av att Peter inte nöjer sig förrän han funnit en i exakt samma färgskala. Det känns tryggt. Tills vidare är Tigger ett helt okej substitut, även om man lätt blir trött i armen.

Men farsan, det där
med "skallergång" var ju riktigt kul!->


Fattar inte det där med skallror - de har en närmast hypnotiserande effekt. Om någon tryckte upp en sådan där oljudspåse i mitt ansikte skulle jag bara bli irriterad. Men Elias somnar som en stock - och vad som är riktigt scary är att den börjar verka på lilla e också. :)

Två grejer som aldrig kom med i förra inlägget - orden "t-shit" och "skallergång".
Vid närmare eftertanke var det kanske lika bra.

En ledig dag, men många planer för veckan som kommer. De lär nedtecknas här i en eller annan form.

1 Comments:

Anonymous Alex said...

Hej o grattis till er gulliga son! Hörde att du skvallrat till Fredrik om Lissabo-bilden. Har nu gjort om den något (kolla in: http://alexandra.blogg.se/190705144202_exklusivt_frn_kroatien.html Hoppas freddan blir nöjd:)
//Alex

27 July, 2005 07:20  

Post a Comment

<< Home