Wednesday, July 11, 2007

Avancemang

Just nu, medan jag skriver det här, sover Elias för första gången i sitt eget rum för stora pojkar, i sin egen säng för stora pojkar. Idag kissade han på pottan, som en stor (nåja, mellanstor) pojke och som om det inte var nog med det gjorde han ett par andra saker för första gången; lekte i bollhav och hoppade studsmatta.

De två sista grejerna gjorde han på Andys Lekland i Sickla, som var målet för den här dagens utflykt. Lilla e fick tipset av vå förra babysiminstruktör, som tagit tjänstledigt för att hjälpa till och starta upp stället, och även om ordet för rutschbanorna de har där är "dödsförakt" (jag skulle aldrig våga åka dem; Elias fick stoppas med milt våld) är det nog något som kommer att fungera.
Det var många barn där vilkas föräldrar upptäckt detsamma.

Medan vi var i Sickla fick jag ett närmast chockerande telefonsamtal. Vår soffa är framme och redo för leverans; den och soffbordet kommer på fredag kväll, två veckor för tidigt. Fantastiskt, förstås, men det innebär också att vi måste röja ut uthyrn... nej, förlåt, gäst- data- och musikrummet innan veckan är slut så att vi får plats med bäddsoffan och soffbord B, för just nu är den mest ett lagerrum. Med detta sagt är alla besökare imponerade över att vi lyckats få undan så mycket grejer.

Målare för stora hallen, lilla hallen, korridoren och Elias rum (han får flytta in till oss igen, temporärt hoppas vi) kommer i början av nästa vecka. Sedan hallmöbler (minus spegeln, den står i garderoben och väntar), tvättmaskin, torktumlare, vitrinskåp till köket och gardiner... sedan är fas ett över.

Med detta sagt måste jag gå och hämta en pizza. Det har vi förtjänat!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home