Monday, September 03, 2007

Högre växel

Det är alltså september nu, om tre veckor är Elias två och ett halvt (ironiskt nog precis nu när han har lärt sig svara "tå år" på frågan hur gammal han är, och halvåren är viktiga i den åldern... men å andra sidan lär han sig nog "åthalvt" rätt snabbt också).

Han pendlar i vanlig ordning mellan att vara ett litet charmtroll och ett litet troll; som igår när han gjorde babysimmandet (förlåt, minisimmandet) till en plåga för sin far - när jag skulle tvätta håret på honom efteråt var jag orolig att någon skulle ringa polisen, för han lät som en slasherfilm uppdragen till elva på volymkontrollen.

Men idag har han varit världens gulligaste, busigaste unge igen. Han har lärt sig att hoppa jämfota vilket fått till följd att han hoppar vart han än går, det vill säga när han inte springer, vilket han gör ännu snabbare nu än för bara några dagar sedan. När han lägger i högsta växeln (det hjälper om han har en fotboll att jaga), måste jag jogga för att hinna med.

Argh, måste sova nu. Stentuff vecka som börjar i morgon och som kulminerar i inflyttningsfesten på lördag. Den är faktiskt barnfri...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home